potensmedelpotensmedel
 

 

 

 

 
 

 

 


Testvinnande potensmedel

Horny Little Devil (Kåt liten djävul) är ett kosttillskott som hjälper en man uppnå en stark erektion på 20-40 minuter.  Designen är för en mer kul/lekfull vild fest-upplevelse. - spara 33%

Prisexempel när du handlar hos oss,

Gold Max Blue 10 pack för 399 SEK.
Horny Little Devil 10 pack för 399 SEK.
Hard Man 10 pack för 399 SEK.
Red Stallion 10 pack för 399 SEK.Denna produkt har micro partiklar lagrade inuti en snabb smältkapsel som sitter ihop på ett unikt sätt vilket skapar snabb absorption in i blodet och därför snabb ökning av hormoner som leder till större sexuella förmågor.Snabbabsorptionsformel når snabbt de manliga hormonerna med en "adrenalin-kick" som reaktion som chockar kroppen till att ha massiva sexuella förmågor, ökat blodflöde till extremiteterna vilket resulterar i en mycket hårdare erektion och att konsumenten blir lätt upphetsad under upp till 12 timmar.

Rekommenderat intag: 
1 kapsel per dag som krävs.  Sväljas med ett glas vatten eller kall drink.  Att ta 45 minuter före önskad effekt.  Tugga inte.  Överskrid inte det rekommenderade intaget.  Horny Little Devil should endast tas på fastande mage.


Ingredienser:
L-Arginin HCL:  125 mg
Magnesiumoxid:  37,5 mgAskorbinsyra: 50 mgMaca 10: 1 extrakt: 500 mgGinseng Rot: 250mgSåg Palmetto: 800 mgFenugreek: 50 mgL-SelenometioninKalciumpantotenat B5: 6 mgZinkoxid: 5 mgVitamin B12

Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Förvaras oåtkomligt för små barn.
Här köper du potensmedel

 

 

 

Den information som står att finna om potensmedel på Madidus.se är avsedd som ren produktinformation för potensmedel. Den produktinformation för potensmedel som ges i anslutning till varje artikel är den beskrivning av potensmedel som kommer från tillverkaren. Dessa produktbeskrivningar för potensmedel är alltså inte till för att själv diagnostisera och behandla ett hälsoproblem eller en sjukdom. Följ noga de anvisningar som ges för respektive potensmedel och kom ihåg att vi människor är alla olika – effekten av potensmedel skiljer sig från en individ till en annan. Minderåriga får EJ använda våra potensmedel.

All Rights Reserved. Copyright © 2006 - 2019 potensmedel, Madidus.
All trademarks and registered trademarks are of their respective companies.