potensmedel postförskottpotensmedel postförskott
 


 

 

 

 
 

 

 


Potensmedel snabbt diskret med säkra betalningar sedan 2006 - orginalet

potensmedel postförskott
Betalning sker mot postförskott. Vi  har övergått helt och hållet till SMS avier - ange erat mobilnummer för att hämta ut erat paket!

Vi använder endast postförskott pga av det stora antalet kortbedrägerier som sker dagligen. Bedragare kan köpa varor i Internetbutiker med hjälp av kortinformationen. Köpen och tjänsterna kan beställas var som helst i världen.

Kreditkortsbedragare kan också betala för tjänster, som hotellövernattningar, hyrbilar och resor.
Kortbedrägerier har ökat lavinartat de senaste åren. Bara i Sverige stjäls det för 500 miljoner kronor varje år genom kortbedrägerier!

Genom att använda postförskott skyddar vi både våra kunder samt vårat företag.


Ett bindande köpeavtal uppstår då kunden gjort sin beställning i vår webshop. Köparens IP-nummer loggas alltid.

För ej utlösta paket debiterar vi
kunden med 350 SEK för frakt och administration samt en avgift på 15% av varans totala värde.

Händelseförloppet, ett kravbrev skickas till köparen. Om betalningen är ej mottagen inom 12 dagar skapas ett inkassokrav.
Vi erhåller rätten att driva den obetalda fodran vidare med en begäran om betalningsföreläggande.

Observera att paket mot postförskott ligger kvar på posten i 14 dagar innan den returneras.


Vi förbehåller oss rätten att neka försäljning till kunder som tidigare inte avhämtat sina paket eller ej betalt för beställda varor.

 

Så fungerar sms-avisering av brevpostförskott

  1. Föravisering – När försändelsen har lämnats in till oss på Posten går ett sms till mottagaren om att försändelsen är på väg.
  2. Avisering – När försändelsen kommer till utlämningsstället får mottagaren besked via sms.
  3. Påminnelse 1 – Om försändelsen inte har hämtats efter två dagar får mottagaren ett påminnelse-sms.
  4. Påminnelse 2 – Om försändelsen inte har hämtats efter sju dagar sänds en brev-avi till mottagaren.

 

Alla våra beställningar skickas alltid i diskreta paket!Våra produkter levereras till våra kunder med postförskott. Kunden betalar frakt, en fraktkostnad på 70 SEK. Produkterna levereras omedelbart efter det att er order är mottagen.

  

Betalning sker mot postförskott. Vi  har övergått helt och hållet till SMS avier - ange erat mobilnummer för att hämta ut erat paket!
Vi använder endast postförskott pga av det stora antalet kortbedrägerier som sker dagligen.Genom att använda postförskott skyddar vi både våra kunder samt vårt företag.

 

Våra produkter levereras till våra kunder mot postförskott. Kunden betalar en fraktkostnad på 70 SEK.

1. Klicka på ikonen "Till Shopen" högst uppe i menyn. En ny sida öppnas och överst på sidan står det "Välkommen till vår webbutik". Nedanför kan du se våra produkter i nummerordning. Till höger om namnet på sexleksaker ser du priset på produkten samt hur mycket moms som tillkommer vilket är 12%.

2. Under varans pris ser du en knapp som heter "Lägg i kundvagn" samt siffran 1 till vänster om "Lägg i kundvagn". Siffran 1 står för antalet önskade varor. Du väljer en artikel genom att klicka på "Lägg i kundvagn".

3. De varor som du har valt kan du nu se på den högra hörnet av skärmen tillsammans med texten, "Gå till kassan".
När du så är klar med dina inköp av sexleksaker, klickar du på på knappen “Gå till kassan”.

4. Du kommer då till en ny sida där det står ”Leverans och Betalningsvillkor”.

På denna sida finns ”Leveranssätt” samt ”Betalningsform”. Här är ”Kontant/Postförskott” redan markerat, eftersom det är det enda leveranssätt Madidus använder.

5. Nu har du valet att "Handla mer" eller fortsätta till "Nästa" vilket tar dig till sidan ”Kundinformation”.

6. En ny sida öppnas där du som kund får fylla i namn, adress och ålder. Information om köparens ålder finns endast med för att inga minderåriga skall beställa våra produkter. När dina kontaktuppgifter är ifyllda klickar du på knappen "Nästa". Observera en giltig email adress är nödvändig.

7. På denna sida kan du se "Din Order" samt din kontaktinformation.
Vidare de varor som du har beställt. Kontrollera noga att allt stämmer. Längst ner på denna sida finns ”Bekräfta beställning” som du måste klicka på för att godkänna din beställning.

8. När detta är gjort kommer ”Tack för din beställning”som är din orderbekräftelse.
Din orderbekräftelse har också skickats till dig via e-post.


Alla beställningar levereras från oss samma dag som vi mottagit er order!


Kunder utanför Sverige är välkomna att göra inköp hos Madidus, . Betalning sker genom banköverföring eller Paypal. För att göra er beställning, beställ via email, klicka här.
Customers in Nordic countries
may also purchase from us, order by email. Payment via bank transfer or Paypal to our banking account. Use this mail link for placing an order by email, click here.

 

Här köper du dom bästa potensmedel!


 

 

 

Den information som står att finna om potensmedel på Madidus.se är avsedd som ren produktinformation för potensmedel. Den produktinformation för potensmedel som ges i anslutning till varje artikel är den beskrivning av potensmedel som kommer från tillverkaren. Dessa produktbeskrivningar för potensmedel är alltså inte till för att själv diagnostisera och behandla ett hälsoproblem eller en sjukdom. Följ noga de anvisningar som ges för respektive potensmedel och kom ihåg att vi människor är alla olika – effekten av potensmedel skiljer sig från en individ till en annan. Minderåriga får EJ använda våra potensmedel.

All Rights Reserved. Copyright © 2006 - 2019 potensmedel, Madidus.
All trademarks and registered trademarks are of their respective companies.